Drone-video en fotografie uit Sneek, Friesland!

Wil jij jouw kijker verrassen en verwonderen met mooie beelden? Een drone video is hiervoor de oplossing! Zo heb je iets unieks. Je kan zo de verkoop van een huis bevorderen, de verkoop van een boot, de kijker mee laten kijken bij de nieuwbouw van een nieuw bedrijfspand, of juist jouw bedrijf compleet in beeld brengen. Daar tussenin is ook nog erg veel mogelijk. Zo kan ik ook meevliegen met een auto of boot of zelfs binnen vliegen in jouw fabriekshal of bedrijfspand! Je kan het ook combineren met een bedrijfsfilm, promotiefilm, productfilm of aftermovie. Dit is wel afhankelijk van de geldende luchtruimregels in jouw gebied. Hierover informeer ik je graag.

Ik heb ik de drone opleiding Basic Plus en de verdiepingscursus Drone Video en Fotografie gevolgd bij de Drone Flight Academy, zodat ik jou optimaal kan ondersteunen! Elk jaar update ik mijn kennis en apparatuur! Als je meer wil weten, ga ik graag met je in gesprek.

Wat maakt Rodenhuis Mediaproducties anders dan de andere bedrijven die drone-video's aanbieden?

Naast dat ik gecertificeerd ben om commercieel te vliegen, heb ik ook de drone verdiepingscursus gevolgd bij Drone Flight Academy! Zo ken ik alle nieuwe regels, maar beheers ik ook de beste filmtechnieken en maak ik zelfs foto's met mijn drone! Zo kan je bij mij het complete pakket bestellen, inclusief montage en kleurcorrectie. Ook bied ik online marketing aan in combinatie met video. Zo zorg ik voor een betere vindbaarheid en meer traffic (bezoekers) naar jouw website!

Bij bieden deze dienst aan voor een scherp tarief. Wil je de prijslijst ontvangen? Vul het contactformulier in en ik stuur hem je toe! Wil je een verkennend gesprek en een vrijblijvende brainstorm? Ik spreek je graag!


Hieronder uitgelicht, een drone-beelden selectie:

Een vlucht in de winter in Sneek, en een winter vlucht nabij Oosthem, een promotievideo voor EP Mensonides (drone is hier een waardevolle toevoeging),  en een drone-video voor Lokaal 55! Ook werken wij voor onder andere Groot Sneek / Groot Fryslân.


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn