Drone-video en drone-fotografie

Wil jij jouw kijker verrassen en verwonderen met mooie beelden? Een drone video is hiervoor de oplossing! Zo heb je iets unieks. Je kan zo de verkoop van een huis bevorderen, de verkoop van een boot, de kijker mee laten kijken bij de nieuwbouw van een nieuw bedrijfspand, of juist jouw bedrijf compleet in beeld brengen. Daar tussenin is ook nog erg veel mogelijk. Zo kan ik ook meevliegen met een auto of boot. Je kan het ook combineren met een bedrijfsfilm, promotiefilm, productfilm of aftermovie. Dit is wel afhankelijk van de geldende luchtruimregels in jouw gebied. Hierover informeer ik je graag.

In juni 2021 heb ik de drone opleiding Basic Plus en de verdiepingscursus Drone Video en Fotografie gevolgd, zodat ik jou optimaal kan ondersteunen! Binnenkort ga ik veel beelden maken om aan het portfolio toe te voegen. Zo vul ik deze pagina langzamerhand met videomateriaal en misschien wel met de drone-beelden van jouw bedrijf? Als je meer wil weten, ga ik graag met je in gesprek.

Wat maakt Rodenhuis Mediaproducties anders dan de andere bedrijven die drone-video's aanbieden?

Naast dat ik binnenkort gecertificeerd ben om commercieel te vliegen, ga ik binnenkort ook diverse verdiepingsopleidingen doen. Zo ken ik alle nieuwe regels, maar ook de beste filmtechnieken en maak ik zelfs foto's met een drone! Zo kan je bij mij het complete pakket bestellen, inclusief montage en kleurcorrectie.

Ook bieden wij deze dienst aan voor een scherp tarief. Wil je de prijslijst ontvangen? Vul het contactformulier in en ik stuur hem je toe! Wil je een verkennend gesprek en een vrijblijvende brainstorm? Ik spreek je graag!


Hieronder uitgelicht: drone-video voor Lokaal 55!