Drone video en fotografie al vanaf € 150,00!

Wil jij jouw kijker verrassen en verwonderen met mooie beelden? Een drone video is hiervoor de oplossing! Zo heb je iets unieks. Je kan zo de verkoop van een huis bevorderen, de verkoop van een boot, de kijker mee laten kijken bij de nieuwbouw van een nieuw bedrijfspand, of juist jouw bedrijf compleet in beeld brengen. Daar tussenin is ook nog erg veel mogelijk. Zo kan ik ook meevliegen met een auto of boot. Je kan het ook combineren met een bedrijfsfilm, promotiefilm, productfilm of aftermovie.

In juni 2021 volg ik de drone opleiding Basic Plus en de verdiepingscursus Drone Video en Fotografie, zodat ik jou optimaal kan ondersteunen! Daarna zal ik veel beelden gaan maken om aan het portfolio toe te voegen. Vanaf die periode zullen er ook op deze pagina voorbeelden verschijnen. Misschien wel de drone-beelden van jouw bedrijf? Als je alvast meer wil weten, ga ik graag eens met je in gesprek.

Wat maakt Rodenhuis Mediaproducties anders dan de andere bedrijven die drone-video's aanbieden?

Naast dat ik binnenkort gecertificeerd ben om commercieel te vliegen, ga ik binnenkort ook diverse verdiepingsopleidingen doen. Zo ken ik alle nieuwe regels, maar ook filmtechnieken en maak ik zelfs foto's met een drone! Zo kan je bij mij het complete pakket bestellen, inclusief montage en kleurcorrectie.

Ook bieden wij deze dienst aan voor een scherp tarief. Je hebt al hele mooie drone video beelden of een of fotoreportage vanaf €150,00. Wil je dit gemonteerd hebben, of combineren met een filminterview, aftermovie of een bedrijfsfilm? Dan maak ik graag een passend voorstel voor je op maat.  Of liever eerst even een verkennend gesprek en een vrijblijvende brainstorm? Ik spreek je graag!