Op deze pagina vind je een selectie van mijn werk. Hieronder is een aantal videoproducties te zien zoals een bedrijfsfilm, promotiefilm, aftermovie en drone fotografie en video. Ook vind je hier iets meer informatie over mijn werkwijze. Ook maak ik soms documentaires. Bekijk bijvoorbeeld: DOEN! of de prijswinnende documentaire: Ik En Jij Kan Meer Dan Je Denkt.

Na het maken van een duidelijke offerte op basis van de besproken wensen, maak ik, in overleg met jou een plan van aanpak. Hierbij bespreken wij het doel van de video en wat de kijker voor gevoel moet overhouden aan de video. Ook kan ik je, als je hiervoor kiest, een aantal voice-over stemmen laten horen. Als vervolg hierop leggen we een aantal dingen en de werkwijze vast.
Dan gaan we pas echt van start en plannen we de filmopnames, indien gewenst met drone!  Deze opnames verlopen zo efficiënt mogelijk zonder in te leveren op kwaliteit voor bijvoorbeeld jouw bedrijfsfilm, promotievideo, productfilm of aftermovie!

Na deze filmdag ga ik het geheel monteren in mijn montagestudio, met mijn professionele software. Ook laat ik een professionele voice-over de door een tekstschrijver geschreven tekst inspreken. Zo creëer ik een video waar je trots op kan zijn en die je met je hele netwerk wil delen, en daarbuiten! Daarna plannen we nog een (telefonische) evaluatie en daarna is de video klaar om te delen op de website en social media. Doordat ik ook online marketing aanbied, kan ik je helpen bij een betere online vindbaarheid, meer kijkers en meer bezoekers naar je website.

Ik heb er veel zin in om voor jou aan de slag te gaan. Lijkt dit jou ook leuk?
Bel mij gerust of vul het formulier aan de zijkant in.


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn