Mijn naam is Lennart Rodenhuis, de creatieve motor achter Rodenhuis Mediaproducties!

Ik zorg dat jouw verhaal goed weergegeven wordt door middel van video! Ik help met veel enthousiasme om jouw bedrijf bekend te maken bij een nóg groter publiek. Ik blijf mijzelf doorlopend ontwikkelen om zo de nieuwste technieken toe te kunnen passen. Zo is mijn doel om drone video en fotografie uit te bouwen en mijzelf nog meer te bekwamen hierin.

Samen gaan we ervoor zorgen dat we het maximale uit jouw video halen. Ik geef daarbij inzicht in de kracht van een goede video en maak een duidelijke offerte voor je waar al onze afspraken in vastgelegd zijn, zoals wanneer de video klaar is. Ik vertaal jouw verhaal naar een video.

Ik ben van alle markten thuis en zie een uitdaging in het maken van een fantastische video om zo jouw bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Ik geloof in de kracht van video. Mensen beschrijven mij als: spontaan, creatief en meedenkend maar ook lever ik de video binnen de besproken deadline aan en sta ik open voor jouw ideeën.

Wil je eens van gedachten wisselen? Ik kom graag bij je langs om te kijken hoe ik je verder kan helpen. Je mag ook bij mij langskomen. Ik ontmoet je graag! Laten we contact maken!