Mijn naam is Lennart Rodenhuis, de creatieve motor achter Rodenhuis Mediaproducties!


Ik zorg dat jouw verhaal goed verwoord en weergegeven wordt door middel van video! Ik help jou met veel enthousiasme om jouw bedrijf bekend te maken bij een nóg groter publiek, door middel van een promotie of bedrijfsfilm. Ik blijf mijzelf doorlopend ontwikkelen om zo de nieuwste technieken toe te kunnen passen, online en offline in videomarketing.
Zo is mijn doel om drone video en fotografie uit te bouwen en mijzelf nog meer te bekwamen hierin. Recent heb ik de certificaten behaald om drone te mogen vliegen en daarbij heb ik ook de verdiepingscursus gevolgd bij de Drone Flight Academy om nog betere video's te kunnen maken met een drone.

Samen gaan we ervoor zorgen dat we het maximale uit de video halen! Ik geef daarbij inzicht in de kracht van een goede video en maak een duidelijke offerte voor je waar al onze afspraken in vastgelegd zijn, zoals wanneer de video klaar is, maar geef vooraf ook een duidelijke offerte. Ik vertaal het bedrijfsverhaal, maar belangrijker nog: jouw verhaal, naar een video waar iedereen naar wil kijken.

Ik ben van alle markten thuis en zie een uitdaging in het maken van een fantastische video om zo jouw bedrijf meer zichtbaarheid te geven. Ik geloof in de kracht van video. Mensen beschrijven mij als: spontaan, creatief en meedenkend maar ook lever ik de video binnen de besproken deadline aan en sta ik open voor jouw ideeën.

De video’s worden zo gemaakt dat ze volledig geïntegreerd raken in jouw website en als doeltreffend promotiemiddel kunnen dienen.


Ook maak ik documentaires over uiteenlopende onderwerpen, zoals niet aangeboren hersenletsel. Ook leg ik regelmatig uitvaarten, bruiloften en levensverhalen vast op video.

Rodenhuis Mediaproducties is al ruim 8 jaar een vertrouwd adres als het gaat om foto, film- en video. Gevestigd in Sneek, Snits, is Rodenhuis Mediaproducties centraal en dichtbij. Wil je een afspraak maken om met mij van gedachten te wisselen, een plan op te stellen en een fantastische video te maken? Dat lijkt mij hartstikke leuk! Laten we contact maken!

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn