Uw persoonlijke levensverhaal op video


 


Hoe komt Uw levensverhaal op video tot stand?

U vertelt uw eigen verhaal in uw eigen vertrouwde omgeving. Met uw verhaal kunt u bijzondere gebeurtenissen een plek geven.

Ik maak van uw verhaal een mooie, waardevolle video en zet deze op een DVD en desgewenst op een USB-stick. Dit doe ik met persoonlijke aandacht. Uw persoonlijke verhaal is bij mij in goede handen. Het resultaat is een waardevol nalatenschap, een mooi document voor uzelf en uw familie.


Wat kunt u verwachten?

Vooraf kom ik bij u langs voor een kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur, samen nemen we uw wensen en verwachtingen door. Als vervolg daarop maken wij een filmafspraak van circa een half uur, bij u thuis. Tijdens het interview heeft u ook de gelegenheid om uw fotoboek of een waardevol object met de camera te laten vastleggen. De filmopnames duren ongeveer een half uur. Uiteraard is uw privacy gewaarborgd: uw verhaal is bij mij in goede en vertrouwde handen!


Wat kost het?

Rodenhuis Mediaproducties uit Sneek biedt het complete levensverhaal op video aan voor € 650,00.

In deze prijs zit onder andere het intakegesprek, de filmopnames, montage tijd, gebruik apparatuur en het branden op DVD of desgewenst op een USB-stick.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken?
Neem gerust contact op met Lennart Rodenhuis. Dat kan telefonisch via 06-17040125 of per e-mail naar lennart@levensverhaalopvideo.nl