Jouw levensverhaal op video of eigen foto en videomateriaal als film!

Jouw levensverhaal laten vastleggen op video

Er kan een moment in jouw leven komen waarop je je persoonlijke levensverhaal vast wilt laten leggen. Voor jezelf, jouw familie, vrienden, kinderen of kleinkinderen. Een video-opname is hiervoor een erg geschikte manier. Een uniek videoportret van jou of van je ouders.

Lennart Rodenhuis van Rodenhuis Mediaproducties uit Sneek biedt je deze dienst aan met persoonlijke aandacht.

Je vertelt je eigen verhaal in je eigen vertrouwde omgeving. Met jouw verhaal kan je bijzondere gebeurtenissen een plek geven. Voor meer informatie kan je hieronder gerust verder lezen.

Wie ben ik?

Ik ben Lennart Rodenhuis, een jonge en enthousiaste filmmaker, en met mijn bedrijf Rodenhuis Mediaproducties vertel ik het verhaal van bedrijven door middel van video. Ook maak ik documentaires over uiteenlopende onderwerpen waaronder hersenletsel. Daarnaast heb ik voor de start van het bedrijf al in mijn eigen kring levensverhalen opgenomen en omdat dit voor deze mensen en de nabestaanden zoveel betekend heeft ben ik begonnen met het levensverhaal op video. Zo kan iedereen op elk moment zijn levensverhaal vertellen voor de camera en dit document is onbetaalbaar. Ik vind het dankbaar en bijzonder dat ik dit mag doen om zo iets moois achter te kunnen laten in de vorm van een film: het levensverhaal op video.

 Hoe komt Jouw levensverhaal op video tot stand?

Ik maak van jouw verhaal een mooie, waardevolle video en zet deze op een DVD en desgewenst op een USB-stick. Dit doe ik met persoonlijke aandacht; jouw persoonlijke verhaal is bij mij in goede handen. Het resultaat is een waardevol nalatenschap, een mooi document voor jezelf, je familie en je vrienden. De eindmontage duurt niet langer dan nodig, zodat je snel over de video beschikt.

Wat kun je verwachten?

Vooraf kom ik bij je langs voor een kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur (dit kan ook telefonisch) samen nemen we dan de wensen en verwachtingen door. Als vervolg daarop maken wij een filmafspraak bij jouw thuis. Tijdens het interview heb je ook de gelegenheid om een fotoboek of een waardevol object met de camera te laten vastleggen. De filmopnames duren ongeveer een half uur. Uiteraard is je privacy gewaarborgd: jouw verhaal is bij mij in goede en vertrouwde handen! De originele filmopname bestanden worden alleen gebruikt voor het eindresultaat.

Wat kost het?

Rodenhuis Mediaproducties uit Sneek biedt het complete levensverhaal op video aan voor € 600,00 inclusief BTW. Dit is een vast tarief. In deze prijs zit het intakegesprek, de filmopnames, montage tijd, het gebruik van de apparatuur en het opsturen van een USB Stick met de video-opname. Ook reiskosten binnen 50 km rondom Sneek zijn inbegrepen.
Mocht het levensverhaal een andere vorm krijgen, dan maken we in overleg een prijs.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Neem gerust contact op met Lennart Rodenhuis. Dat kan telefonisch via 06-17040125 of per e-mail naar lennart@rodenhuismedia.nl

i.v.m. de privacy van eerder opgenomen levensverhalen kan ik je helaas geen eerder opgenomen levensverhalen laten zien, enkel een aantal foto's zoals te zien op deze pagina, met toestemming van deze mensen geplaatst. Maar ik vertel je er graag meer over. Je mag mij altijd bellen zonder verplichtingen.

Heb je zelf foto en videomateriaal wat je graag gemonteerd wil hebben tot een mooie film over jouw leven?
Ook daar help ik je verder mee! Neem gerust contact op met Lennart Rodenhuis via bovenstaande gegevens.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn