Jouw levensverhaal op video

Jouw levensverhaal laten vastleggen op video

Er kan een moment in jouw leven komen waarop je je persoonlijke levensverhaal vast wilt laten leggen. Voor jezelf, jouw familie, vrienden, kinderen of kleinkinderen. Een video-opname is hiervoor een erg geschikte manier. 

Lennart Rodenhuis van Rodenhuis Mediaproducties uit Sneek biedt je deze dienst aan.

Je vertelt je eigen verhaal in je eigen vertrouwde omgeving. Met jouw verhaal kan je bijzondere gebeurtenissen een plek geven. Voor meer informatie kan je hieronder gerust verder lezen.

Hoe komt Jouw levensverhaal op video tot stand?

Ik maak van jouw verhaal een mooie, waardevolle video en zet deze op een DVD en desgewenst op een USB-stick. Dit doe ik met persoonlijke aandacht; jouw persoonlijke verhaal is bij mij in goede handen. Het resultaat is een waardevol nalatenschap, een mooi document voor jezelf, je familie en je vrienden.

Wat kun je verwachten?

Vooraf kom ik bij je langs voor een kennismakingsgesprek van ongeveer een half uur, samen nemen we dan de wensen en verwachtingen door. Alle afspraken leg ik vast in een document. Als vervolg daarop maken wij een filmafspraak bij jouw thuis. Tijdens het interview heb je ook de gelegenheid om een fotoboek of een waardevol object met de camera te laten vastleggen. De filmopnames duren ongeveer een half uur. Uiteraard is je privacy gewaarborgd: jouw verhaal is bij mij in goede en vertrouwde handen!

Wat kost het?

Rodenhuis Mediaproducties uit Sneek biedt het complete levensverhaal op video aan voor € 550,00. Dit is inclusief BTW.
In deze prijs zit het intakegesprek, de filmopnames, montage tijd, het gebruik van de apparatuur en het opsturen van een USB Stick met de video-opname.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Neem gerust contact op met Lennart Rodenhuis. Dat kan telefonisch via 06-17040125 of per e-mail naar lennart@levensverhaalopvideo.nl

i.v.m. de privacy van eerdere levensverhalen kan ik je helaas geen eerder opgenomen levensverhalen laten zien, enkel een aantal foto's zoals te zien op deze pagina. Maar ik vertel je er graag meer over. Je mag mij altijd bellen zonder verplichtingen op 06-17040125.