Wil je meer klanten en beter online gevonden worden?

Welkom bij Rodenhuis Mediaproducties uit Sneek.
Ik vertel jouw verhaal met video en online marketing!

Vanuit mijn montagestudio in Sneek, in de kern van Súdwest Fryslân, produceer ik, Lennart Rodenhuis met mijn bedrijf Rodenhuis Mediaproducties als professioneel video, media en marketingbedrijf video's welke jouw online zichtbaarheid beter maakt en jouw naamsbekendheid vergroot. Ik ben gespecialiseerd in het uitvoeren van drone foto en video vluchten om zo alles op zijn best in beeld te brengen. Ook pas ik diverse vormen toe van online marketing. Ik ben betrokken, eerlijk en bedenk samen met jou de beste video, zodat het resultaat iets is waar je trots op bent!

Rodenhuis Mediaproducties is de aangewezen partij als het gaat om fantastische video's in combinatie met online marketing. Deze combinatie zie je steeds veel vaker en is erg effectief. Ik help je bij een betere vindbaarheid en promotie. Zo zorg ik voor meer klanten en bezoekersaantallen naar jouw website. Welke ondernemer wil dat nou niet? Ook werk ik samen met tekstschrijvers, om zo een pakkende tekst te maken.

Ik maak indien gewenst, ook een kort marketingadviesplan (eenmalig € 349,-) en het advies voor een video. Zo zit je nergens aan vast en heb je direct meer inzicht!


Ik werk in opdracht van o.a. : EP Mensonides, Hutting Yachts, ROS Friesland, Gemeente Sudwest Fryslân, Tennisvereniging NOMI, Boso Sneek en diverse andere bedrijven.

Een kleine selectie van mijn werk:
zie meer op - mijn werk - 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn